Medlemsinformation    

Hirtshals Handel & Erhvervs formål er:
At skabe fremgang og glæde for din forretning/virksomhed.

Det gør Hirtshals Handel & Erhverv ved at være meget aktiv, og køre et stort aktivitetsprogram hvert år.

4 gange om året kan man som medlem af Hirtshals Handel & Erhverv annoncere i Hirtshals-Bindslev Avis til gode priser. Denne avis kommer ud i 23.000 husstande altså også i Hjørring. Og man tjener sit årlige kontingent ind mange gange.

Der laves hele førersider i alle ugeaviser, samt Vendelboposten, i forbindelse med alle vore aktiviteter i alt 60 hele sider, som når ud til 36.000 husstande hver gang, og det er gratis for dig. Husk også du kan tilmelde dig det elektroniske gavekort, kvit og frit, her er omsætningen på 700.000 kr. pr. år.

Hirtshals Handel & Erhverv kører 3 store TV reklameindslag med ca. 395 indslag af 30 sekunder, ved hver kampagne, dvs. ca. 1600 indslag af 30 sekunder om året, her er seer tallet hver gang på 111.000, altså en påvirkning på 444.000 personer alene på TV om året, hertil kommer det TV, som Hirtshals Handel & Erhverv skaber ved aktiviteterne, her er påvirkningen ca. dobbelt så stor.

Hirtshals Handel & Erhverv annoncerer i hele Syd Norge 4 gange om året, her kommer avisen og annoncen ud til samtlige husstande, alt sammen gratis for dig som medlem.

Der holdes møder 6 gange om året. Der udsendes indbydelse på mail til disse møder pr. mail. Det er vigtigt du kommer til møderne for at få information, og være med til at bestemme aktiviteterne, samt træffe beslutninger for foreningen i det hele taget. Hirtshals Handel & Erhverv er meget demokratisk forening, og vil gerne høre din mening om aktuelle ting. 

Se mødeoversigt og foerningens vedtægter under fanen Medlemsinformation. 

Du kan altid få hjælp af foreningen, vi rådgiver dig i faglige og overenskomstmæssige forhold, lige som du kan få hjælp til alle andre ting, der vedrører din daglige drift. Foreningen arbejder fortroligt med hjælp og råd, og det koster ikke noget. Kontakt Jens Brændgaard.

 

Bestyrelsen for Hirtshals Handel & Erhverv: 

Formand Dorthe Schaltz, B & B by the Sea
Næstformand René Ejstrup Larsen, Spar Købmand
Martin Krüger Nielsen, Nordjyske Medier
Jan Knudsen, Strand 8
Pia Olesen, Pia Harbo
David Jensen, Kaj Jensen Optik
Tommy Høj, Høj Data
Suppleant Niels Chr. Jacobsen, Jyske Bank
Handelschef Per Martensen, Martensens Bogtrykkeri

 

Æresmedlemmer:

Johannes Nielsen (EBM)
Jørgen Jensen (Kaj Jensen Guld Sølv Ure)
Flemming Jensen (Kaj Jensen Optik)
Kurt Jakobsen (Bog & idé)

 


Side fra Net For Dig